Acceptarea termenilor si conditiilor 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul nostru, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Prin accesarea site-ului , cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel.

Preturi 

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung. Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport.

 
Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual.

 

 METODE DE LIVRARE

Pentru Bucuresti si Ifov - livrare in regim de curierat
In tara - Prin Firma de curierat  (mențiunea de la livrare)

COSTURI DE TRANSPORT

Pentru comenzi ce nu depășesc  175 lei  costul transportului este de 25 lei
Pentru comenzi ce depășesc 175 lei - transportul este gratuit 
 

METODE DE PLATĂ

Folosim  cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiţii de siguranţă şi securitate.

Metodele de plată acceptate  sunt:

1. Plată cu cardul, online – în timpul comenzii veţi fi redirecţionat către către serverul securizat de plată. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.

In cazul in care valoarea bonului va fi mai mica decat valoarea platita cu cardul diferenta va fi returnata in cont. Durata returului variaza in functie de conditiile oferite de unitatile bancare.

2. Plata la livrare (catre firma de curierat/catre agentul de vanzari)

Retur

Produsele perisabile (alimentele) nu se returneaza .

http://www.anpc.gov.ro/